Zenfolio | Christian Pedersen Photography | Intime bilder av amerikansk kjærestepar

Intime bilder av amerikansk kjærestepar

May 01, 2013  •  Leave a Comment

Selv om California er kjent for å være den mest liberale staten i USA, er bluferdighet fortsatt en dyd. Kanskje bortsett fra på Venice Beach, der man kan observere lettkledde mennesker på rulleskøyter glidende rundt med minimalt på kroppen. Stor ble overraskelsen da jeg en av dagene jeg besøkte familien Vinorum Bennetsen i Belmont kom over et kjærestepar som ikke brydde seg om å utvise sin dype kjærlighet i all offentlighet. Godt jeg hadde med meg kamera, ellers ville vel ingen trodd meg. Det hele begynte da jeg ruslet en tur langs stranden i Foster City, like ved der Jesper jobber. Brått fikk jeg øye på et kjærestepar som spankulerte langs stranden og var åpenbart dypt betatt av hverandre. Jeg stanset opp og betraktet dette romantiske opptrinnet. De var så oppslukt av hverandre at de ikke enset meg og mitt lille kamera. 

Amerikaavosett/American Avocet

Jeg bestemte meg for å gå videre og overlate de forelskede til seg selv. Ikke pent å betrakte dem for lenge, da paret sikkert ville blitt flaue og opprørt hvis de oppdaget meg. Det er jo tross alt USA. Og jeg følte vel at de fort kunne bli forarget dersom de så at jeg tok et bilde av dem i det skjulte. Men så fikk opptrinnet et mer intenst preg over seg, og de forelskede begynte å bli virkelig aktive i sin romanse.

Amerikaavosett/American Avocet

Jeg hadde jo tenkt å gå videre, men noe ved oppførselen deres gjorde at jeg gled rolig bak en liten busk og ventet. Hva var jeg i ferd med å bli vitne til? Mulig var det hormonene som tok overhånd for det var åpenbart at de to forelskede ikke brydde seg om at de var på et offentlig sted, der mange kunne se dem. Men de hadde vel ikke forventet at det skulle dukke opp en nysgjerrig nordmann med kamera akkurat her. Bad luck. 

Plutselig gikk den den romantiske scenen som utspilte seg foran meg over i en heftig elskov. Jeg sto som fjetret og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Men siden jeg engang hadde kamera - og få ville trodd meg om jeg etter turen fortalte at jeg hadde kommet over et kjærestepar i heftig elskov nede langs stranden - tok jeg et bilde. Bare som dokumentasjon og bevis.

Amerikaavosett/American Avocet Stille trakk jeg meg tilbake og tenkte at dette var litt av en opplevelse som mange hører om, men som få får oppleve i virkeligheten. I løpet av noen uker vil nå neste generasjon av amerikaavosett (Recurvirostra americana) bli født. Og har man øynene med seg og blikket rettet litt vekk fra fortau og skotupper skal man ikke se bort fra at flere får observere slike intime øyeblikk utover våren.

 

Hilsen Christian

 

 Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December